hemleverans

Golv är det roligaste vi vet, samtidigt som vi vet att golv är otroligt skrymmande och väldigt tungt att hantera. Det är inte alltid man får med sig sin golvbeställning som planerat. Istället för att ni på egen hand ska rodda med att transportera hem inköpta varor, så låter ni helt enkelt oss ordna med logistiken åt er. Finner man bara det man behöver så kan faktiskt Stockholm Kvadratmeter leverera redan samma dag. Vi samordnar även med leveranser utanför Stockholmsområdet. Oavsett vilken ort man bor på så ska ni som kund inte känna av några begränsningar när ni handlar hos oss.

 

golvläggning

Ni har kanske redan hittat golvet ni letar efter men söker professionell hjälp för installationen? Ni kan känna er lugna. Stockholm Kvadratmeter erbjuder installationsservice för alla våra golvkunder och vi samarbetar med några av Stockholms bästa golvläggare och installatörer. Vi lämnar givetvis fulla garantier på golvmaterial och utförda golvtjänster. Kontakta oss nu så bokar vi in ett hembesök där vi utför en kostnadsfri besiktning av era golvytor. 

 

golvslipning

Sedan urminnes tider har människan försökt att skapa sig en trivsam omgivning genom att förädla olika föremål av trä. Förädling av trä sker normalt genom slipning och någon form av ytbehandling. Ändamålet med en ytbehandling är att ge träytan ett vackert och tilltalande utseende. Att förhöja dess naturliga mönster, ge den ett skydd mot yttre åverkan, mot fukt och värme, vätskor och ljus.

Stockholm Kvadratmeter besitter spetskompetens inom golvslipningsområdet och våra utförare behärskar alla former av ytbehandlingar oavsett trägolvstyp. Hos oss kan ni välja bland ett 100-tal olika golvbehandlingar. Kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert.

 

mattläggning

En heltäckningsmatta levereras normalt i 4 m bredd och kan vara lite besvärlig att handskas med. Speciellt när denna ska rullas ut i rummet där den ska ligga. För den vane är detta dock inga problem. Stockholm Kvadratmeter samarbetar med erfarna mattläggare som vet hur en matta ska ligga, läggas och skäras till. De vet helt enkelt vad som funkar och inte. Vi har möjlighet att erbjuda våra kunder installationsservice i samband med köp av en heltäckande matta. Kontakta oss så bokar vi in ett hembesök där vi utför en kostnadsfri besiktning av era golvytor.