Stockholm Kvadratmeter

Vi öppnade upp våren 2007 och är en renodlad golvbutik vid Norrtull i Stockholm. Här säljer vi, lagerför och levererar golvmaterial och tillbehör för alla tänkbara miljöer och till alla typer av kunder. Detta oavsett om du är privatperson eller golvföretag. Vi började i liten skala med endast ett fåtal golvsorter i lager men har med tiden utvecklats och anpassat verksamheten efter vår konstant ökade efterfrågan. Idag lagerför vi över 15000 m² golv.

Det som präglar och särskiljer Stockholm Kvadratmeter från mängden är vårt långsiktiga tänk där vi anser att "service" "kvalitet" och "know how" är en självklarhet. Därför arbetar vi enbart med högkvalitativa golvprodukter från marknadsledande golvleverantörer som verkligen levererar och det är bara de främsta som duger. Vår personal är välutbildad och extremt kunnig där vi besitter spetskompetens inom vårt område.

Som man brukar säga. ”Kvalitet före kvantitet”

Att arbeta upp ett kvalitetsfundament som samtidigt ska bestå är svårt. Det krävs hårt arbete och ett långsiktigt samarbete sinsemellan branschfolk och golvleverantörer, något som Stockholm Kvadratmeter konsekvent byggt upp under verksamhetens gångna år. Vårt arbete har visat resultat och har kommit att lämna ett gigantiskt avtryck på marknaden, detta genom extremt nöjda golvkunder.

En sak är säker.. Söker du efter ett vackert trägolv eller kanske en lyxig heltäckningsmatta så är Stockholm Kvadratmeter rätt butik för just dig.

 

Välkommen in