Berg & Berg Ek Large Spader

Swedish Naturals

Sverige är berg, sjöar kuster, tusentals öar och milsvida skogar, som ger all den inspiration som behövs för att utveckla vackra trägolv. Genom detaljerna märker man att Berg & Bergs parkett har tillverkats med hantverkskunnande omsorg. Med en genomtänkt utveckling, exakt bearbetning, perfekt finish och noggrant materialval visar Berg & Berg hur man skapar ett golv för livet. Berg & Bergs golv är naturprodukter. Variationer i färg och struktur (ådring, splint, kvistar) är natur- betingade och gör ditt golv attraktivt och unikt. Berg & Berg Ek Large spader är ett oljat parkettgolv i 3-stavs mönster och har en vacker och livlig sortering med ytterst små kvistar vilket ger det perfekta utseende hos denna typ av golv. Golvet är 14 mm tjockt och har ett slitkikt på 3,6 mm vilket möjliggör 3-4 omslipningar.

Tomi Skantz