GOLVNYHETEr 2017

 

 
 
 

admonter - innovation inom trägolv!

Oavsett hur du vill att leva, vilken atmosfär du är ute efter, hemtrevligt eller med starka designinfluenser, i en bostad på landet eller kanske en lägenhet i stan - naturliga golv av äkta trä skapar alltid en bra stämning. Österrikiska Admonter har vunnit designpriser år efter år vilket inte är en slump. Man förstår när man väl ser vilka bedrifter denna genuina trägolvsproducent lyckas med.  

 

 

ÄKTA "ÄKTA" MATTOR FRÅN BRINK & CAMPMAN

Brink & Campman är en tillverkare, som har specialiserat sig inom området mattor. Design, utveckling & tillverkning sker i Brink & Campmans studio i Holländska Lichtenvoorde. 

 

tarkett-floor-luxury-vinyl-tiles-id-inspiration_0.png
 

ID INSPIRATION 55-70

De nya ID Inspiration kollektionerna erbjuder mönster, färger och format som är skapade för att inspirera till kreativa mönsterläggningar.

 

 

BOLON - "MADE IN SWEDEN"

Golv är så mycket mer än bara något man går på; det är en palett av obegränsade möjligheter, en fantastisk mix av rock n’ roll, mode, design och arkitektur. I kombination av dessa egenskaper tillsammans med din fantasi, ges möjligheten att skapa helt nya dimensioner.

 

Florrservice 1.jpg
 

upplev "nya" floorservice color 2k

Bra blev bättre, bättre blev så klart ännu bättre, och nu så är den äntligen här. Nya Floorservice Color 2K, är en ekologisk, snabbhärdande, gen. tre - hårdvaxolja som har testats till att vara en av de absolut bästa ytbehandlingarna för trägolv genom alla tider. Nya Floorservice Color 2K är helt fri från lösningsmedel vilket gör att produkten lämpar sig i såväl hemmiljö som offentlig miljö.