Kostnadsfri rådgivning

Känner du dig osäker? Vi erbjuder våra kunder kostnadsfri rådgivning och golvkonsultation oavsett vilket golvämne det rör sig om. Vår personal besitter spetskompetens inom området och vi är alltid villiga att hjälpa till med att skräddarsy en perfekt lösning för just dig och dina behov. Vi vill helt enkelt se till så att du känner dig helt trygg innan du gör ditt golvval.

 
 
 
 

Hyr polermaskinen hos oss

bona-CraftOil-fp3.jpg

Visste du att nästan alla fabrikstillverkade trägolv med naturoljad yta behöver installationsbehandling innan det kan tas i bruk? Stockholm Kvadratmeter erbjuder alla våra kunder kostnadsfri hyra av en lämplig golvpolermaskin avsedd för arbetet. Erbjudandet gäller i samband vid köp av något av våra naturoljade trägolv.                                  

 

låna hem prover

Handslag.gif

Att testa sig fram kan ibland vara det enklaste sättet att hitta rätt. Vill du se hur det framtida trägolvet gör sig i hemmet innan du köper det? Vill du veta om den tilltänkta heltäckningsmattan passar in med övriga inredningsdetaljer och om färgvalen på linoleumgolvet blev rätt. Hos oss får du som kund, utan kostnad låna hem prover i alla tänkbara format för att underlätta ditt val av golv.