Varför inte unna dig en varm och mysig heltäckningsmatta nu när vinterkylan är här. Det kommer garanterat att förgylla din vardag. En heltäckningsmatta kan man lägga i de flesta utrymmen i hemmet men framförallt så tilltalar det de flesta med en matta i sovrummet. Vi erbjuder just nu våra kunder 20 % rabatt på samtliga heltäckningsmattor från vårt lagersortiment.

Kom gärna in och titta. Vi hjälper dig att hitta rätt matta just för dig.

 
 
 
 
 

Hyr polermaskinen hos oss

bona-CraftOil-fp3.jpg

Visste du att nästan alla fabrikstillverkade trägolv med naturoljad yta behöver installationsbehandling innan det kan tas i bruk? Stockholm Kvadratmeter erbjuder alla våra kunder kostnadsfri hyra av en lämplig golvpolermaskin avsedd för arbetet. Erbjudandet gäller i samband vid köp av något av våra naturoljade trägolv.                                  

 

Kostnadsfri rådgivning

Handslag.gif

Känner du dig osäker? Vi erbjuder våra kunder kostnadsfri rådgivning och golvkonsultation oavsett vilket golvämne det rör sig om. Vår personal besitter spetskompetens inom området och vi är alltid villiga att hjälpa till med att skräddarsy en perfekt lösning för just dina behov. Vi vill helt enkelt se till så att du känner dig helt trygg innan du gör ditt golvval.