admonter


 

DISKRET OCH TIDLÖST

Admonter är ett helt naturligt val


 

VILKA AV VÅRA SINNEN SVARAR STARKAST PÅ TRÄGOLV FRÅN ADMONTER...?

ALLA AV DEM!

När valet faller på ett golv av naturligt trä är fördelarna många. Det är uttrycksfullt, tidlöst och långvarigt vilket skapar en balanserad atmosfär i hemmet. Man brukar säga att allt börjar med den visuella effekten och på det sätt vi upplever trä som material. Väljer du ett trägolv från Admonter finns det ytterligare några goda argument.

 
 
 
 

Admonter

Reichenstein

... 2 251 m ö h

 

 

 

viktiga prioriteringar


 
 

 

Det finns många aspekter man måste ta hänsyn till vid förädling av virke. Tack vare en lång historisk utveckling och många års erfarenhet har Admonter verkligen lyckats. Detta kommer inte direkt som någon överraskning. Man förstår så fort man betraktar skogarna som omger det lilla samhället "Admont" i Österiket.

 

PEFC-certifikatet garanterar och verifierar att allt virke som används i produktionen härstammar från hållbart förvaltade skogar. Det är helt enkelt inte tillåtet att utvinna mer timmer från dessa skogar än vad som växer tillbaka varje år.

 

 

Allt trä och material som används i produktionen genomgår 15 manuella kvalitetskontroller innan leverans kan ske. Detta gör man hos Admonter för att bibehålla högsta tänkbara kvalitet.

 
 

 

Admonters designs och mönster är uttrycksfulla och tidlösa. Ett konkret faktum eftersom naturligt trä är ett diskret material som samtidigt är renodlat och vackert. Man vill tro att stor del av Admonters vackra trämönster beror på att man tillåter ett friare spelrum för kreativiteten i naturen.